Over Ons

One 4 Life is een Nederlandse stichting die bijdraagt aan een betere basisgezondheidszorg in het Same district in Tanzania. Dit door het steunen van gezondheidsinstellingen van de Pare Diocese en de Katholieke kerk.

 
Judith Fox (voorzitter)
Judith website
 
 
Ik ben Judith Fox, werk al meer dan 25 jaar als analist (medisch en chemisch) en kom uit het mooie Twente. Door mijn vorige werkgever ben ik in 2004 met mijn toenmalige collega Baukje van Rijn naar Tanzania gestuurd om er 2 maanden te werken in het Haydom Lutheran Hospital. Tijdens dit verblijf ben ik zo enthousiast geraakt over het land en het werk daar, dat ik al snel besloot om terug te gaan. Begin 2006 ben ik alleen naar Same vertrokken om daar in het ziekenhuis te gaan werken. Een aantal jaar ben ik in mijn vakantietijd terug gegaan, om er projecten uit te voeren. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat ik er anderhalf jaar heb gewoond en diverse projecten heb uitgevoerd. Inmiddels woon ik weer in Nederland, in Denekamp, maar ik zet me nog steeds in voor verschillende projecten in Tanzania. Ik ga er ook regelmatig naartoe met mijn kinderen om de projecten te bezoeken en op zoek te gaan naar nieuwe!Baukje van Rijn (penningmeester)
alt
 
Mijn naam is Baukje van Rijn, ik woon in Nieuw Amsterdam, samen met mijn man. Sinds 2004 ben ik regelmatig te vinden in Tanzania. Allereerst was ik werkzaam op het laboratorium van Haydom Lutheran Hospital voor 4 maanden, waar Judith en ik samen 2 maanden hebben gewerkt. Hier ben ik echt betrokken geraakt met de mensen en het leven in Tanzania. Ik ben dan ook erg blij dat ik regelmatig kan gaan om te kijken hoe het gaat met de projecten maar ook iedereen weer te zien. Met onze stichting hebben we al veel mooie projecten mogen doen.
Carolien Pikkemaat (secretaris)
Carolien
Aangestoken door het enthousiasme van Judith en Baukje, help ik graag mee met allerhande zaken vanuit Nederland. Een zeer dankbare taak waar ik veel energie van krijg.
 

 

Alle werkzaamheden die ten behoeve van de stichting One4Life worden uitgevoerd, worden uitgevoerd op vrijwillige basis.